Markkinoinnin paras osaaminen
käytössäsi heti

Markkinoinnin paras osaaminen käytössäsi heti

Empore on virtuaalinen markkinointitoimisto, joka kokoaa markkinoinnin parhaat osaajat yhteen – ympäri Suomen.

1. Huippuosaaminen palveluna nopeaan tarpeeseen

Aina ei ole mahdollisuutta rekrytoida, etenkin jos tarve on vain tilapäinen. Palvelumme tarjoaa mahdollisuuden nopeaan projektiluonteiseen tekemiseen.

 

2. Asialleen omistautunut asiantuntija in-house -projektiin

Verkostostamme löytyy senioritason osaajia niin konseptisuunnitteluun, luovaan työhön kuin tulospohjaisen digimarkkinointiin. Voit joko työllistää freelancerin tai vuokrata asiantuntijan.

 

3. Ammattilainen pysyvään työsuhteeseen 

Rekrytointi on hyvä vaihtoehto silloin, kun kyseessä on pitkäaikainen tekeminen. Vahvuutemme on aina ollut ihmisten löytäminen.

Meistä

Toimimme ketterästi kuin freelancerit, mutta palvelemme asiakkaitamme kaikissa markkinointiprojekteissa

Markkinoinnin huippuammattilaisista koostuva yhteisömme työskentelee etänä eri puolilla Suomea. Yhteisömme jäsenet työskentelevät Emporella omien päivätöidensä ohessa, tai työllistävät itsensä kokoaikaisesti asiakkaidemme haastavissa markkinointiprojekteissa.

Sinä yritysasiakkaana päätät hinnan, yhteisömme ammattilaiset päättävät projektit joiden parissa haluavat työskennellä. Me Emporella fasilitoimme parhaan osaamisen käyttöösi heti.

Nopea palveluprosessi ja ketterät menetelmät pohjautuvat kivenkovaan rekrytointialan kokemukseemme.

Palveltua työnhakijaa
Työllistettyä osaajaa
Autettua työnantajaa

Palveltua työnhakijaa

Työllistettyä osaajaa

Autettua työnantajaa

Oli sitten kyse yksittäisestä parin päivän projektista, tai pidempiaikaisesta tarpeesta asiallesi omistautuneelle ammattilaiselle, niin ota yhteyttä.

Markkinointia niin startupien, bränditalojen, kuin myös perinteisten markkinointi-toimistojen tukena

Joskus startupin verkkopalvelu kaipaa parin päivän konsultaatiota kasvattamaan orgaanisen liikenteen määrää. Toisinaan arvostettu brändi haluaa lanseerata uuden tuotteen tai palvelun. Eri alojen osaajista koottu markkinointitiimimme auttaa aina konseptisuunnittelusta sisällön tuotantoon, visuaalisen ilmeen luomiseen ja kaikkien näiden visioiden saattamiseksi verkkoon tai offline -mediaan asiakkaidesi löydettäväksi.

Suuressa kysynnässä ovat markkinoinnin ammattilaiset, jotka ymmärtävät kasvuhakkeroinnin, iteroivan työskentelytavan sekä data-analytiikan tärkeyden ja lainalaisuudet. Kaikki edellä mainittu on kuitenkin turhaa, ellei löydy halua ja kykyä rakentaa ja tukea ensiluokkaisten tarinoiden syntyä.

Osaajayhteisömme ammattilaiset ymmärtävät tarinankerronnan päälle. Parasta tarinaa ei nimittäin tarvitse markkinoida asiakkaille, he hoitavat sen puolestamme.

Yhteisömme osaajia hyödyntävät yhtä lailla myös perinteiset mainos- ja markkinointitoimistot. Markkinoinnin ammattilaisista koostuva verkostomme tukee myös mainostoimistoja mittavien markkinointikampanjoiden toteuttamisen yhteydessä. Virtuaalisena markkinointitoimistona haluamme edistää yhteisöllistä jakamistaloutta kaikilla voimavaroillamme.

Markkinointi-ammattilaisten löytäminen nopeasti perustuu ennakoimiseen

Kun olet askeleen edellä jo ennen tarpeen ilmaantumista, toteutuvat sekä nopeus että tekemisen laatu – puolin ja toisin.

Teemme töitä asiakkaidemme puolesta vaikka tarpeita ei vielä tänään olisikaan. Proaktiivisella, tarpeita ennakoivalla palvelukonseptilla ratkaistaan parhaiten työvoiman saatavuusongelmia.

Ammattilaisten etsintä, osaamisen arviointi ja asiakkaidemme työnantajamielikuvan markkinointi ovat luonnollinen osa 24/7 toimivaa prosessiamme.

Jotta löydät huippuosaajat jo ennen tulevaisuuden tarpeitasi, Ilmoita yrityksesi mukaan.

Esittelemme teille soveltuvat ehdokkaat, joista valitsette parhaat

Onko mielessänne lyhyt markkinointiprojekti vai toiveena löytää riskitön tapa palkata ammattilainen pidempiaikaiseen työsuhteeseen?

Selvitämme kunkin osaajan toiveet, kyvyt ja kokemuksen henkilökohtaisesti. Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö, niin jutellaan lisää.

Jätä yhteydenottopyyntö

9 + 14 =